Sāra un Maiks Tangi Atlanta, Džordžija

protection click fraud

Mēs neatkarīgi izvēlamies šos produktus — ja jūs pērkat, izmantojot kādu no mūsu saitēm, mēs varam nopelnīt komisiju. Visas cenas bija precīzas publicēšanas laikā.

Kad Sāra un Maiks Tangi iegādājās savu pirmo māju — aptuveni 2000. gadu rančo stilu Atlantā, Džordžijas štatā, tas bija vairāk domāts apkārtnei, nevis pašai mājai. Maiks, kurš ir jaunuzņēmuma produktu menedžeris, un Sāra, ārštata grafiskā dizainere, centās atrast māju savai četru cilvēku ģimenei Atlantas karstajā tirgū.

Šis bija pirmais pāra mājas iegādes un atjaunošanas projekts (pandēmijas laikā, ne mazāk!), tāpēc viņi nebija īsti pārliecināti, kā realizēt virtuves potenciālu. Tieši tad Tangs nolēma piesaistīt Atlantas dizaineres Ketrīnu Levitu un Leu Ouensu no Piektdienas & Co dizains.

Pirmkārt, duets novērtēja telpu un savu klientu stilu. 200 kvadrātpēdu platība “bija a tumšs un vispārīgs koks virtuve,” saka Ouens. Tam bija daudz vietas, taču tas noteikti neatspoguļoja to estētiku. “Pēc vairākām tikšanās reizēm ar Sāru un Maiku mēs zinājām, ka viņus piesaista grezni materiāli un burvīgas detaļas — kaut kas tāds, ko viņi noteikti nesaņem savā pašreizējā virtuvē,” saka Ouens.

instagram viewer

Sāras un Maika galvenais mērķis bija padarīt vietu gaišāku un radīt modernāku, bet mūžīgu izskatu. Viņi pat domāja par caurumu mājas sānos, lai pievienotu logu, saka Sāra. Taču, pateicoties dizaineru palīdzībai, viņi sasniedza visu, ko vēlējās, un vēl vairāk, nekrītot galējībās.

Viņi smēlušies iedvesmu vienā no Sāras iecienītākajiem kausiem: izgatavoti no skaista, smalka kristāla, un, turot pret gaismu, tas “mirdzēja vairākās krāsās”, saka Ouens. Tas Ouenam atgādināja dzīvsudraba stikla kulonu (Lorforda dūmu stikla laterna no Circa Lighting lai būtu precīzi). “Es zināju, ka Sārai [tas] patiks… un mēs bijām sajūsmā [to] izmantot telpā. Apgaismojums iedvesmoja mūsu virtuves dizainu un pievienoja romantikas slāni, kas lieliski uztver Sāru!

Lai palielinātu budžetu, kas kopumā sasniedza aptuveni 43 000 USD, viņi pieturējās pie sākotnējā stāva plāna un esošās cietkoksnes grīdas, kurai bija nepieciešams tikai minimāls aizlāpījums. Bet gāja pilnīgi viss pārējais, sākot ar tiem draudošajiem skapjiem. "Sākotnējā virtuve bija cieta siena no smagiem koka skapjiem, " saka Ouens. Un, tā kā tie visi bija vienāda izmēra, tie “pievienoja alai līdzīga sajūta no telpas.” 

Pēc virtuves demonstrēšanas tika atjaunināta elektriskā un santehnika, kā arī tika pievienoti pielāgoti skapji. Iekrāsots Sherwin-Williams baltie milti un uzbūvēti līdz griestu augstumam, tie acumirklī padarīja telpu garāku, saka Ouens. “Stikla priekšējo durvju un atvērto plauktu sajaukšana palīdzēja telpā radīt gaisīgu un plašu sajūtu.”

Arī pārējā telpa tika apstrādāta ar gaisīgu, baltu krāsu paleti ar tīru, balti slīpētu Carrara marmora darba virsmas un baltas sienas, kā arī kvadrātveida baltas flīzes backsplash, kas ir roku darbs sajūtas. Sāra cerēja uz romantisku, vecās pasaules, eiropeisku noskaņu, tāpēc, lai sasildītu visu šo balto krāsu, "mēs pievienojām krāsotas koka kārtas," saka Ouens.

"Sākotnēji mēs apsvērām dažus antīkus priekšmetus virtuves salai, taču mums patiešām vajadzēja kaut ko diezgan šauru, " skaidro Ouens. "Mēs vēlējāmies arī salu ar atvērtiem plauktiem, lai palīdzētu diezgan šaurajai telpai justies lielākai. Galu galā mēs izvēlējāmies pielāgotu virtuves salu, kas izgatavota no plaisā zāģēta balta ozola, kas tika padarīta tumšāka līdz piesātinātai brūnai, izgarojot to ar amonjaku, kas ir tradicionāls paņēmiens.

Tā kā šī būtu virtuves centrālā sagatavošanas zona, dizaineri nolēma apgrūtināt augšpusi un sānus, lai padarītu to mazāk vērtīgu un vairāk apdzīvotu. Papildu koka elementi tika ieviesti ar pilienveida lūpu zem lauku mājas izlietnes un koka plauktiem. Viņi arī pievienoja pērlīšu detaļas.

Visā telpā tiek pievienoti misiņa elementi, piemēram, cepeškrāsns detaļas (vairāk par to zemāk!), “smagās skapja pogas, antīka aparatūra uz salas, virtuves jaucējkrāns, un krāšņā galerijas sliede uz atvērtajiem plauktiem arī palīdzēja atvieglot telpu,” saka Ouens.

Apdullināšanas 40 collu itāļu klāsts Ilve noteikti bija plātīšanās, taču pāris par to ir sajūsmā. Ieraugot plīti telpā, ir grūti iedomāties kaut ko perfektāku par nostalģisko detaļu un antīko balto krāsu. Viņi arī mīl marmora letes pat vairāk, nekā viņi gaidīja. Pamatojoties uz visu, ko viņa bija dzirdējusi par marmoru, Sāra bija nedaudz nobijusies, taču saka, ka par to ir bijis ārkārtīgi viegli rūpēties.

Remonts aizņēma pāris mēnešus, kamēr viņi vēl dzīvoja mājā, taču Sārai un Maikam tas bija tā vērts. Vieta tagad ir tik gaiša un gaiša, kā viņi cerēja (nav nepieciešams noņemt sienas!), un tā ir laimīga, viesmīlīga vieta, kur pavadīt laiku un izklaidēties kā ģimene.

  • Kopīgot
instagram viewer