Jaunlaulāto virtuve "No Demo Reno".

protection click fraud

Kad Bobijs un Anna apprecējās, viņi nolēma saukt Annas māju vairāk nekā 10 gadus par savām mājām. Kamēr telpa Annai strādāja viņas vientuļo gadu laikā, pāris vēlējās mājai veikt dažus praktiskus uzlabojumus, kas padarīja to piemērotāku diviem cilvēkiem. Jaunākajā HGTV sērijā “Nav Demo Reno,” jaunlaulātie aicināja Dženu Todriku palīdzēt viņiem pārvērst savu māju par mājām, kur viņi varētu izklaidēt savus draugus.

Ar budžetu 85 000 USD un septiņu nedēļu grafiku Džena sāka strādāt ar savu komandu. Renovācijas uzmanības centrā bija virtuve un galvenā vannas istaba, kurām bija nepieciešami vairāki atjauninājumi.

Virtuves lielākā problēma bija funkciju trūkums. Istaba sākās kā dzeltena, nedaudz novecojusi ēdiena gatavošanas vieta bez galda. Bobijs un Anna varēja ēst pie galda, taču bija grūti atrast vietu papildu ēdināšanas viesiem. Telpu pārpildīja vīna plaukts un ledusskapis, kā arī divas lielgabarīta atkritumu tvertnes. Bobijs arī atzīmēja uzglabāšanas trūkumu telpā, kas viņiem neļāva pareizi uzglabāt savas mazākās ierīces.

instagram viewer

Džena un viņas komanda sāka renovāciju, noņemot "diezgan visu, izņemot sienas". Viņi izķidāja vecās letes un skapjus un aizstāja tos ar visiem jaunajiem produktiem. Darba virsmas bija vienkāršas, tīras baltas, un skapji bija divās krāsās. Augšējie skapji bija balti, bet apakšējie - tumši zilā krāsā. Abi skapju komplekti nodrošināja bagātīgu papildu uzglabāšanas vietu. Komanda arī pārkrāsoja dzeltenās sienas ar balti pelēku krāsu. Jautājusi jaunlaulātajiem par rakstu vēlmēm, Džena izvēlējās sarežģītu flīžu backsplash.

"Es gāju mierīgi uz galda, jo vēlējos jums visiem sniegt kaut ko jautru, dīvainu un ģeometrisku uz backsplash," viņa dalījās atklāšanas laikā.

Džena uzstādīja pulēta niķeļa gaismas ķermeņus, lai piešķirtu telpai papildu spilgtumu (vienmēr saskaņojot ar pelēkajiem toņiem telpā). Viņa ienesa arī jaunu pusdienu galdu un melnus krēslus, kas pieskaņojās melnajiem letes ķebļiem. Istaba tika pabeigta ar kaktiņu pie galda, kas ļāva papildu sēdvietām papildu viesiem.

Tāpat kā virtuvē, arī vannas istabā trūka dabiskas plūsmas. Lai gan tualetē bija divas izlietnes, Annas lietas lēnām bija pārņēmušas telpu un apgrūtināja viņas un viņas vīra gatavošanos vienlaikus. Bēšā un dzeltenbrūnā telpa arī bija novecojusi, un gan uz grīdas, gan uz darba virsmas bija vecās flīzes. Arī duša bija problēma abām pusēm, jo ​​tā bija pārāk maza, lai ērti ietilptu Bobijam, un tajā nebija ērtas vietas, kur Anna noskūt kājas. Duets pieprasīja gaišu telpu, kas būtu nomierinoša, rāma un viegli nekaitīga acīm.

Džena un viņas komanda sāka, nokrāsojot sienas zaļi pelēkas un grīdai pievienojot jaunas rakstainas flīzes. "Es gribu kaut ko jautru un dīvainu, jo tā ir tik maza vannas istabas grīda, ka mēs varam izvairīties ar, piemēram, ļoti foršu marmora griezumu," Džena paskaidroja. Viņa lika komandai pārvietot dušu uz citu telpas daļu, kas ļāva viņiem pagarināt tualetes galdiņu un uzstādīt divas jaunas skapja vietas papildu uzglabāšanai. Papildu platība padarīja vannas istabu un māju kopumā funkcionālāku divu cilvēku ikdienas dzīvē.

  • Kopīgot
instagram viewer