Anastasija Keisija Ostina, Teksasa

protection click fraud

Mēs neatkarīgi izvēlamies šos produktus — ja jūs pērkat, izmantojot kādu no mūsu saitēm, mēs varam nopelnīt komisiju. Visas cenas bija precīzas publicēšanas laikā.

Dažreiz virtuves ir jāpārveido, jo tās vienkārši nav pietiekami funkcionālas vai nav labi izstrādātas. Bet tas tā nebija Ostinas, Teksasas štata māju īpašniekiem Anastasija un Kvins Keisijs, kurš uzsāka virtuves renovāciju, kas galu galā atvieglos noskaņojumu. Viņu 120 kvadrātpēdas lielā virtuve bija … “tik brūna”, Anastasija stāsta par savu kotedžas stila māju, kas iegādāta 2017. gadā. Patiesībā tas bija brūns ar “mākslīgās Toskānas” pieskaņu, un tas vienkārši nebija viņas noskaņa.

Tomēr, lai gan viņas virtuve būtu bijusi gluži tā, kāda tā bija, Anastasija vēlējās, lai tā justos gaišāks un gaišāks. Virtuves atrašanās vieta mājā un pasniegšanas bārs vienā pusē radīja sajūtu, ka viss ir iespiests stūrī, un viņa vēlējās, lai telpa būtu vienota ar pārējo māju.

Turklāt tumšie skapji apstājās trīs pēdu attālumā no 11 pēdu griestiem, un Anastasija vēlējās pilnībā izmantot tiem pieejamo vietu. Tāpēc viņi atrotīja piedurknes un sāka iedomāties, kā varētu izskatīties viņu sapņu virtuve.

instagram viewer

Būtu viegli noticēt, ka Anastasija ir interjera dizainere, tikai aplūkojot gatavo virtuvi, ko viņa pavadīja apmēram divus gadus, plānojot un sapņojot pati. (Lai gan viņa nav tāda, viņa strādā ar dažiem savā modesista dizaina studijā, IDCO.) Skaistais rezultāts izskatās pēc miljona dolāru, bet viss budžets patiešām bija 22 000 USD.

Viena no lielākajām izmaiņām bija vienkārši vizuālās barjeras noņemšana. Virtuves pussalā bija stieņa augstuma apmale, kas iestrēga 10 collas virs pārējām letes, un tā bloķēja redzamības līniju no dzīvojamām telpām.

Šis viens elements pārtrauca pārējās mājas vizuālo plūsmu un lika virtuvei justies kā atsevišķai telpai. Anastasija izveidoja dzegas līmeni ar pārējo leti un presto — tā uzreiz jutās atvērtāka!

Lai likvidētu brūnā jūra, Anastasija ieviesa svaigu jaunu krāsu paleti — elegantu vienkrāsainu izskatu ar siltiem baltiem un pelēkas krāsas (ieskaitot skapju fasādes) un nomainītas skapju durvis, lai iegūtu tīras Shaker stila līnijas no Kabineta durvju pasaule. Viņa arī pārtaisīja skapjus, padarot to daudz garāku, lai aizpildītu vietu virs ledusskapja.

Jaunie Carrara marmora letes ar ādu maigi baltā un pelēkā krāsā padarīja telpu dramatiski gaišāku. Ļoti gudrs lēmums, ko pāris pieņēma, bija izmantot izgrieztu gabalu no izlietnes zonas kā savu aizmuguri.

Mainot augšējos skapjus pret gariem, pielāgotiem peldošiem plauktiem, telpa kļuva vēl gaišāka un gaišāka. Anastasija tos papildināja ar savu šķīvju, tasīšu un dzeramo glāžu kolekciju, kā arī dažiem galda piederumu gabaliem.

Neliela virtuves dīvainība bija pāris dīvaini izvietoti, sīki logi. Anastasija bija apņēmības pilna sadarboties ar viņiem un radīja unikālu mirkli ar senlaicīgu taupīgu mākslas darbu virs viena, kas pārklāts ar bibliotēkas apgaismojumu, kas pilnveido ainu.

Visa renovācija ilga apmēram sešas nedēļas, un Anastasija un Kvins nevarēja būt apmierinātāki ar rezultātiem.

Ja viņi varētu mainīt tikai vienu lietu, tā būtu diezgan maza detaļa, pievienojot panelim gatavu ledusskapi, taču nerūsējošā tērauda ledusskapis neliedz Anastasijai pilnībā iemīlēt tikko atjaunoto virtuvi. Tas viņiem sagādā tik daudz prieka, ka dažreiz viņi sēž blakus istabā un vienkārši skatās ar bijību. (Mēs nevaram viņus vainot!)

  • Kopīgot
instagram viewer